fbpx
Ervaringen 03 dec. 2019

Een fitter gevoel en meer energie gedurende de gehele dag

Betere energie en meer vermogen

Ik ben bekend met eetschema’s en heb deze dan ook geregeld laten maken op de sportschool waar ik vroeger zat. Hoewel deze schema’s ook fijn waren om te gebruiken, kostte het veel geld om er een te laten maken en voelde het geheel vaker als een dieet dan simpelweg goede voeding Dit omdat het altijd direct gekoppeld was aan mijn trainingsschema. Hoewel dit zorgt voor veel en snel resultaat, was ik ditmaal op zoek naar goede voeding in het algemeen. Ten behoeve van mijn energie, maar ook algehele gezondheid.

Via een aantal van de jongens met wie ik geregeld hardloop, kwam ik terecht bij Voeda. Hoewel ik nog niet zeker wist of dit dan zou zijn waar ik naar op zoek was, vond ik het bedrag en het gemak op de site aantrekkelijk genoeg om een schema af te nemen en te ontdekken of het mij zou helpen.

Goede aansluiting op mijn day-to-day

Het was even wennen om me weer te houden aan voeding die ik niet volledig zelf heb uitgekozen, maar gelukkig waren de ingrediënten en producten die in mijn schema stonden niet veel anders dan degene die ik normaliter zou eten. De maaltijden bestaan per dag gewoon uit een ontbijtje, lunch en avondeten met wat tussendoortjes die ik gedurende de dag kan eten. 

Ik heb mijn eigen bedrijf en ik maak de lunches in mijn schema’s gemakkelijk in de ochtend en neem ze mee naar werk. Veel van de lunches kan ik ook gewoon maken in de keuken op de zaak. Voor het avondeten eet het gezin mijn gerechten gewoon lekker mee en maken we deze dan ook voor drie personen in plaats van enkel mijzelf. Het schema is maar voor een week, maar je kan de gerechten hierin zelf door de week heen verschuiven. Hierdoor kon het schema meerdere weken gebruiken. 

Meer energie

Het belangrijkste wat ik zocht in mijn voeding was dat deze zou aansluiten bij mijn manier van leven en mijn energie inspanningen hierin zou ondersteunen. Nu ik sinds een tijd de juiste calorieën binnenkrijg merk ik dat ik meer energie heb tijdens het hardlopen en me algeheel fitter voel in de ochtend. 

Plus- en minpunten

+ Past in mijn huidige manier van eten
+ Meer energie door juiste aantal calorieën
+ Maaltijden ook gemakkelijk voor meer personen te maken

– Na een aantal weken ben ik toe aan nieuwe gerechten
– Ik eet veel energy bars en neem af en toe een eiwitshake. Ik moet deze zelf verwerken in het schema en de calorieën hiervoor dus zelf aftrekken.