fbpx

Een eigen voedingsschema

Ben jij op zoek naar een persoonlijk voedingsschema waarmee je gemakkelijk kunt afvallen, aankomen of op gewicht blijven? Bereken binnen vier eenvoudige stappen jouw dagelijkse caloriebehoefte en behaal jouw lichamelijke doelen zonder je calorieën en voedingswaarden zelf bij te houden. Gebruik onze online calculator om direct van start te gaan:

Persoonlijk weekschema
Bereken wat jouw lichaam nodig heeft en ontvang een persoonlijk weekschema op maat om je te helpen.
Maak je schema

 

Waarom is een voedingsschema zo effectief?

Het is bekend. Voedingsschema’s zijn zeer effectief in het bereiken van lichamelijke doelen. Doordat het gebruik van een schema kun je namelijk gezond eten zonder dat je zelf calorieën en voedingswaarden moet bijhouden. Zo eet je gezond en bereik je jouw doelen, zonder je druk te maken.

 

Voedingsschema’s verschillen van de traditionele diëten. Diëten kosten veelal veel geld en het voedingspatroon wordt vaak erg aangepast in vergelijking met het bestaande patroon. Het is om deze redenen dan ook lastig dit soort manieren van afvallen, op gewicht blijven of aankomen vol te houden. Laat staan dat na het aflopen van het dieet vaak weer wordt teruggevallen in het oude patroon.

 

 

voedingsschema voeda

 

Zelf geen calorieën bijhouden

Een persoonlijk voedingsschema van Voeda biedt een gemakkelijke manier van eten. Op deze manier bereik je gemakkelijk jouw lichamelijke doel zonder dat je zelf al je calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten en meer moet bijhouden. Een gezond voedingsschema is altijd gebalanceerd in voedingswaarden waarmee je ongestoord kunt eten zonder je druk te maken over wat je binnenkrijgt.

 

Het is echter wel belangrijk om te zien wat er dan precies in de producten en maaltijden zit die je binnenkrijgt. De schema’s bevatten daarom ook duidelijk inzicht in alle specifieke voedingswaarden. Zo houden wij alles voor je bij, maar ben je zelf ook op de hoogte en bereik je jouw doel van afvallen, op gewicht blijven of aankomen zonder kopzorgen.

Hoe werkt een eetschema van Voeda?

Wellicht vraag je jezelf af wat er dan allemaal nodig is om te kunnen beginnen met eten volgens een eetschema. Allereerst is het belangrijk dat we jouw dagelijkse caloriebehoefte bepalen. Bij Voeda kun je dit gemakkelijk berekenen in vier eenvoudige stappen door het doorlopen van onze online calculator. Op basis van jouw uitkomst kunnen wij vervolgens een persoonlijk voedingsschema samenstellen. Een schema dat is afgestemd op jouw dagelijkse behoefte, persoonlijke doelen en volledig in het teken staat van gezonde voeding. 

Verschillende maaltijden

Een eetschema bestaat uit een verdeling van de verschillende maaltijden die je op een dag eet. Dit zijn het ontbijt, de lunch, het avondeten en hiernaast nog een aantal tussendoortjes die je gedurende de dag kan eten. In totaal bestaat jouw voedingsschema uit de zeven dagen in de week die allemaal uiteenlopende maaltijden bevatten die passen bij jouw dagelijkse behoefte.

Een persoonlijk boodschappenlijstje

Middels het boodschappenlijstje dat we je meesturen kun je gemakkelijk alle boodschappen halen om de hele week te eten. Naast de verschillende dagschema’s en het boodschappenlijstje bevat een gezond voedingsschema van Voeda tevens lekkere recepten voor alle avondmaaltijden van de week.

 

 

gezond voedingsschema voeda

 

 

Alle maaltijden in jouw persoonlijke eetschema bestaan uit het zelfde aantal calorieën. Op deze manier is het voor jou mogelijk om maaltijden gemakkelijk van dag te verwisselen. Vind je het ontbijtje van zondag ontzettend lekker? Eet deze dan twee keer per week of verplaats hem naar de maandagochtend. Zo kun je een gezond eetschema per dag precies inrichten met de maaltijden die jij het liefst eet en kun je jouw schema meerdere weken gebruiken.

Afvallen met een gezond voedingsschema

De gezonde eetschema’s van Voeda zijn volledig samengesteld op basis van jouw lichamelijke behoefte. Middels het doorlopen van onze online calculator bereken je binnen vier eenvoudige stappen hoeveel calorieën jij nodig hebt voor een gezonde manier van afvallen. Op basis van jouw uitkomst sturen we je jouw persoonlijke schema vervolgens per mail op, zodat je direct kunt beginnen met gezond eten. Zo bereik jij jouw lichamelijke doelen zonder je bezig te houden met calorieën tellen.

Aankomen met een gezond voedingsschema

Hoewel we vaak denken dat voedingsschema’s enkel te gebruiken zijn voor het verliezen van lichaamsgewicht, kunnen de schema’s van Voeda ook perfect worden ingezet als manier om gezond aan te komen. Door het bepalen van jouw dagelijkse caloriebehoefte in combinatie met jouw lichamelijke doel om aan te komen, stellen wij een persoonlijke eetschema samen. Hiermee kom je op een geleidelijke en gezonde manier aan, terwijl je de juiste en gezonde voeding binnenkrijgt. 

 

Aankomen met een voedingsschema is zeer gemakkelijk. Je hoeft jouw eigen schema enkel te volgen. Onze voedingsdeskundigen hebben al het zware werk al voor je gedaan. Zo ben je zelf niet bezig met het bijhouden van je calorieën. Onze schema’s zetten voor elk product en maaltijd de voedingswaarden uiteen. Ondanks dat je zelf dus niets hoeft bij te houden, ben je wel volledig op de hoogte van wat je binnenkrijgt en krijg je een beter begrip van goede voeding.

 

Persoonlijk weekschema
Bereken wat jouw lichaam nodig heeft en ontvang een persoonlijk weekschema op maat om je te helpen.
Maak je schema