fbpx

Voedingsschema afvallen vrouw

Ben je op zoek naar een persoonlijk voedingsschema om af te vallen? Middels onze online calculator creëren we binnen 4 eenvoudige stappen jouw eigen voedingsschema waarmee je zonder moeite kunt afvallen. Jouw eigen voedingsschema afvallen vrouw is zo gemaakt:

Persoonlijk weekschema
Bereken wat jouw lichaam nodig heeft en ontvang een persoonlijk weekschema op maat om je te helpen.
Maak je schema

 

Jouw eigen voedingsschema afvallen vrouw

Je wilt graag afvallen, maar hebt geen zin in maandenlang durende diëten die veel geld kosten en je hele eetpatroon in de war brengen. Nee, jij bent op zoek naar een makkelijke en effectieve manier om wat kilo’s te verliezen zonder alle hoofdpijn die erbij komt kijken. Een persoonlijk voedingsschema kan precies de oplossing zijn waar je naar op zoek bent. Het volgen van een schema laat je eten je gezond en lekker eten, zonder dat je bezig bent met het bijhouden van je calorieën en voedingswaarden.

Afvallen zonder alle moeite

Het grootste voordeel dat een voedingsschema biedt, is dat het doodeenvoudig te gebruiken is. Geen lastige gerechten met exotische ingrediënten. Geen maanden lange trajecten waar geen eind aan lijkt te komen. Een voedingsschema is niks anders dan een simpel eetplan waar jij je aan kunt houden. Dit plan is volledig samengesteld op basis van jouw lichaam en helpt je in het bereiken van jouw ideale gewicht. 

 

De voedingsschema’s van Voeda zijn samengesteld door voedingsdeskundige en bieden gevarieerde voeding zonder poespas. Middels het volgen van jouw schema eet je elke dag het juiste aantal calorieën. Ook krijg je de juiste verdeling tussen koolhydraten, eiwitten en vetten binnen. Je hoeft enkel de juiste boodschappen in huis te halen en je schema te volgen. De rest kun je aan ons overlaten. 

De lekkerste recepten

Naast het gemak van een voedingsschema, wil je natuurlijk ook lekker blijven eten. Wij snappen dat dit belangrijk is en hebben om deze reden lekkere recepten toegevoegd. De recepten zijn opgenomen in jouw voedingsschema en liggen volledig in lijn met jouw doelen. 

Jouw eigen boodschappenlijstje

We laten je natuurlijk niet volledig aan je lot over. Om het volgen van je voedingsschema een stuk makkelijker te maken bevat jouw schema ook een boodschappenlijstje. Hiermee haal je met gemak alle benodigde ingrediënten en producten in huis om volledig voorbereid van start te gaan. 

Is een eetschema afvallen vrouw voor mij?

Een eet- of voedingsschema is door iedereen te gebruiken. Geen hippe dieet of ingewikkeld maaltijd plan, maar een simpele en gezonde lijst aan producten in de juiste hoeveelheden. Door het aangeven van jouw persoonlijke doel in de online calculator kun je met een eetschema zonder zorgen afvallen, aankomen of simpelweg op gewicht blijven. 

 

De ingrediënten en producten die je zult eten in je voedingsschema zullen niet veel verschillen van de producten die je nu al eet. We helpen je echter in het uitdenken van de juiste hoeveelheden. Op deze manier zorg je ervoor dat je de juiste calorieën en voedingswaarden binnenkrijgt zonder dat je dit zelf allemaal moet bijhouden. Zo bereik jij jouw ideale gewicht, zonder zorgen of moeite. 

Persoonlijk weekschema
Bereken wat jouw lichaam nodig heeft en ontvang een persoonlijk weekschema op maat om je te helpen.
Maak je schema